Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Escobar Racing støtter Dansk Røde Kors

Diverse 
08/04/10 

- ved biler og racing på Carlsberg 2010
I weekenden den 10. – 11. april 2010 vil lyden af klirrende flasker blive afløst af støjen fra lynhurtige racerbiler, når Carlsberg i København ligger areal til begivenheden ”Biler og Racing på Carlsberg 2010”. Rigtig mange Danske og Internationale professionelle racerkører har meldt Deres ankomst og stiller frivilligt op for at give publikum og bilentusiaster muligheden for en prøvetur i en ikke helt almindelig bil eller racerbil.
 

Heriblandt finder man også Escobar Racing fra Køge.


Escobar var skærtorsdag rigtigt i hopla da teamets nye Porsche for første gang var ude og blive motioneret.
(Foto: Motorsporten.dk)

Publikum har muligheden for at købe en tur i en af bilerne, og hos Escobar Racing håber man selvfølgelig meget på at netop Deres Porsche 911 GT3 rallybil ville være populær hos publikum og på den måde være med til at køre mange penge ind til Dansk Røde Kors.

Ud over muligheden for en prøvetur på banen vil der også være rig mulighed for at kigge på alt hvad der rør sig inden for bilbranchen netop nu. Mange bilimportører og bilforhandlere har valgt at udstille Deres produkter på Carlsberg i denne weekend.

Allerede fredag åbnes banen af Hans Kongelig Højhed Prins Joachim, der er protekter for den Internationale Racing Festival, der har arrangeret begivenheden og ”Mr. Racing himself” Thorkild Thyrring er hovedmanden bag arrangementet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Hele overskuddet fra weekenden går i øvrigt ubeskåret til Dansk Røde Kors.

Escobar Racing håber på at rigtig mange vil kigge forbi i weekenden og glæder sig til at være med til at give Dem en oplevelse for livet.

Læs meget mere om arrangementet på: www.internationalracingfestival.dk


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •