Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Perfection Racing går efter alle tre mesterskaber

Danish
Touringcar
Challenge 

07/04/10 

Ved gårsdagens præsentation af Perfection Racings DTC indsat 2010, var såvel teamejer Michael Klostermann, teamchef Kent Bo Steffensen samt kørerne Jan Magnussen og Casper Elgaard enige om at de går efter såvel kørernes som team mesterskabet i Danish Touringcar Championship (DTC), derudover vil de også kæmpe for at vinde det nye nordiske mesterskab - Scandinavian Touring Car Cup (STC Cup).
 


Fra venstre: Teamejer Michael Klostermann, Casper Elgaard, Jan Magnussen samt teamchef Kent Bo Steffensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Så langt rakte enigheden internt i teamet, mens det straks kneb mere da de to kørere fik stillet spørgsmålet om hvem af dem der vinder dette års DTC - det var de sikrer på at de selv gjorde hver især.

Casper Elgaard påpegede dog at de i teamet var kollegaer der skulle hjælpe hinanden, også selv om de var konkurrenter på banen, for deres indsats er og skal være en team indsats - netop for også at sikre team mesterskabet.


Perfection Racing / Team Bauhaus Telesikring 2010.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter præsentationen af de to BMW 302si E90 racere kunne Jan´Magnussen oplyse at det var Fru Magnussen der havde stået for designet, ligesom hun også stod for designet på sidste års DTC racer.

De to BMW racere som Perfection Racing indsætter i de tre mesterskaber under navnet 'Team Bauhaus Telesikring', er de to biler som sidste år kørte i Team Telesikring.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Casper Elgaard
 • Jan Magnussen
 • Perfection Racing
 • Jyllandsringen
 • 25/04/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 • Jan Magnussen og Casper Elgaard teamkollegaer
 • Magnussen og Elgaard til Perfection
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her