Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Belgier i Indy Car Series

IndyCar
Series  

07/04/10 

En ny og måske lidt upåagtet kører fra Belgien, er netop blevet indlemmet i det felt der skal køre i Indy Car Series i denne sæson. Med i programmet er også det berømte Indy 500 løb på Indianapolis Speedway i slutningen af maj måned.
Bertrand Baguette skal i denne sæson køre for hans landsmand Eric Bachelarts Conquest Racing team.
 

Bertrand Baguette er ny mand i ICS feltet efter at har skrevet kontrakt med Conquest Racing som drives af landsmanden Eric Bachelart. Kontrakten gælder for resten af sæsonen og indbefatter også det berømte Indy 500 løb, såfremt det lykkedes for Bertrand Baguette at kvalificere sig til løbet.


Bertrand Baguette er skiftet til ICS i 2010
(Foto: Renault Sport)

Bertrand Baguette er regerende Formel Renault 3.5 World Series mester og kørte i 2009 en test for Renaults Formel 1 team, uden at der dog - indtil videre - er kommet mere ud af det.

I øjeblikket tester Bertrand Baguette næsten på livet løs for teamet. Det gælder om at komme til at kende bilen bedst mulig, ligesom han også skal teste hvordan det er at køre på ovalbanerne. Første løb for Bertrand Baguette er på søndag i Alabama på Barber Motorsports Park.

Dons

Læs mere om:
  • Bertrand Baguette
  • Mi-Jack Conquest Racing
  • Barber Motorsports Park
  • 11/04/10 - Barber Motorsports Park - IndyCar Series
  •