Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans Series

Audi overrasker med nyt Le Mans-look

Le Mans
Series 

07/04/10 

Audi er som bilproducent kendt for sin meget rene designstil, der igennem alle årene også har præget formgivningen af mærkets Le Mans-racere. Nu tager pokker imidlertid ved motorsportsafdelingen, der netop har præsenteret Tom K's 2010-racer i sprælske farver.
 

"Vi er glade for, at vi har fået frie hænder til at designe en tidsvarende racer," udtaler Markus Auerbach og Tobias Drews fra Audi Design Team.

"Vi har ønsket at bevare nogle af de kendte farver, men har suppleret med lidt rock 'n' roll, der sikkert vil overraske mange. Vi har brugt meget mere rød farve, ligesom der er store flader med et rent kulfiber-look. Det symboliserer bilens letvægts-konstruktion og hele Audis filosofi om at skabe en Le Mans-racer, der er brændstoføkonomisk."


Den nye bemaling på Audi R15+
(Foto: Audi Motorsport)

Audi R15 TDI Plus vil første gang vise farverne frem i den kommende weekend, når sæsonen startes med et 8-timers-løb på Paul Ricard. Her skal Tom Kristensen dele bil med sine faste makkere Dindo Capello og Allan McNish.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Allan McNish
  • Rinaldo Capello
  • Tom Kristensen
  • Paul Ricard
  • 11/04/10 - Paul Ricard - Le Mans Series
  •      ASETEK SIMSPORTS