Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jan Magnussen og Casper Elgaard teamkollegaer

Danish
Touringcar
Challenge 

06/04/10 

- hos Perfection Racing
Nu her klokken klokken 15:00 i dag præsenterer Perfection Racing deres team til 2010 sæsonen, og det ligner lige fra starten af et rigtigt 'dream-team'.
På kørersiden satses der på to af Danmarks bedste kørere, der tilsammen har vundet DTC mesterskabet fem gange: Jan Magnussen og Casper Elgaard.
 


(Foto: Motorsporten.dk)

Perfection Racing skifter i år fra Chevrolet racerne, for i stedet at køre i BMW 320si racere, en biltype som både Jan Magnussen og Casper Elgaard har stor erfaring med.

Udover de to nye kørere hos Perfection Racing, samt skiftet til BMW, præsenterer teamet også sine to nye hovedsponsorer, det er Bauhaus og Telesikring.
De to nye sponsorer betyder at Perfection Racing i år stiller til start med de to BMW'er i forskellig bemaling.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Perfection Racing teamet stiller op i hele DTC serien, og dermed også i den nordiske serie - STC Cuppen - med begge biler" - oplyser teamchef Kent Bo Steffensen.

Motorsporten.dk følger naturligvis op på præsentationen hos Perfection Racing i Odense, og bringer flere nyheder og billeder så hurtigt som det er muligt.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  • Jan Magnussen
  • Perfection Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her