Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

John Andretti kører Indy 500 for familieteamet

IndyCar
Series  

06/04/10 

Andretti Autosport har annonceret at John Andretti som er fætter til teamejer Michael Andretti, vil få plads i en af teamets biler til det berømte Indy 500 løb på Indianapolis Speedway i slutningen af maj måned. Dermed får teamet hele 5 biler med i det store amerikanske løb. John Andretti har tidligere begået sig i Formel biler, selvom det er nogen år siden. I dag kører han i NASCAR.
 

John Andretti som er fætter til Andretti Autosport teamejer Michael Andretti har fået en plads i en af teamets biler i Indy 500 løbet. Dermed bliver det lidt af en Andretti repræsentation på Indianapolis Speedway i Indy 500 løbet der køres i slutningen af maj måned.

Andretti Autosport stiller med ikke mindre end 5 biler til løbet. Udover John Andretti som nu har fået den ene af bilerne, så er de andre kørere Tony Kanaan, Ryan Hunter-Reay, Danica Patrick og Marco Andretti.

John Andretti har i slutningen af 1980'erne og starten af 1990'erne kørt i den daværende Champ Car serie, men har i de seneste mange år kørt i NASCAR. Det er dog blevet til en enkelt delsæson i ICS for Roth teamet. John Andretti har også kørt de seneste 3 års Indy 500 løb. John Andretti er sluttet i top 10 i løbet 4 gange med en femteplads som bedste placering.

Dons

Læs mere om:
  • Indianapolis Motor Speedway
  • 30/05/10 - Indianapolis Motor Speedway - IndyCar Series
  •