Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Ib Kragh med helt i front

Rally Sprint 
03/04/10 

Rally testen i Kongensbro, Langfredag, blev en succes for Ib Kragh og Karsten Isaksen, da de skulle køre race for første gang i år.
Selvom Ib har kørt banen i Kongensbro flere gange, er det endnu ikke lykkedes at vinde løb der. Et nyt forsøg skulle gøres Langfredag og missionen lykkedes, næsten.
 

"Bilen kører perfekt og de ting vi har ændret hen over vinteren ser ud til at være det helt rigtige. Vi har mere kraft i motoren, og bilen ligger meget stabilt på vejen", fortæller en tilfreds Ib Kragh.

Der blev god mulighed for at få testet på både tør og våd vej, for det var kun i dagens første heat, at himmelen holdt lukket.
Til andet heat, startede regnen, og det betød desværre også at en del af de mange publikummer, tog hjem i tørvejr, men løbet fortsatte ufortrødent, og da de indledende heat var overstået, stod der Ib Kragh på næst øverste linje af resultat listen. Christian Jensen var foran og norske Pål Try, lige efter Ib.

Dermed var de videre til Race off, hvor man kører 4 biler ad gangen, med hurtigste mand startende bagerst.
Ib var hurtig og satte hurtigste tid, selvom han skulle overhale de 3 foran ham. Senere skulle Ib starte næst sidst, med Pål Try bagerst og igen var han flyvende, men en nordmand i BMW, havde ikke fået pudset sine spejle og kunne tilsyneladende ikke se at Ib lå lige bag ved og var klart hurtigere.
Den norske BMW dør var og blev hermetisk lukket! Ikke en handling som bragte bedre humør frem i Puntoen. Pål Try kunne dermed køre Ib ind og det blev så ham og ikke Ib, der kom til finalen.
Den norske BMW chauffør, fik efterfølgende forklaret hvordan man ikke opfører sig på en rallyprøve, bare så han ikke glemmer det til næste gang.

Dermed ender Ib og co., på en samlet 3. plads, hvilket må siges at være et fornuftigt resultat, da de foranliggende alle har været på rallybanerne tidligere i år.

Næste weekend kan Puntoen ses i København til udstilling for FIAT, i forbindelse med det store Røde Kors arrangement, hvor der kan købes en køretur, men de kendte racer stjerner.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: