Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Marco Sørensen satser på ATS F3 Serien i 2010

Formel 3 DE 
03/04/10 

Marco Sørensen er netop hjemvendt fra sine test på Assen og Oschersleben med Brandl-racing i ATS Formel 3 serien.
Brandl-racing, der kører med Mercedes motorer, er nye i Formel 3 serien, hvor de i år deltager med 3 Dallara F 307 racere, men har tidligere deltaget i Formel ADAC serien, og kører også denne serie i 2010.
 

Firmaet bag Brandl-racing hedder Brandl Industrielackierungen, og er en af de største virksomheder i Tyskland indenfor industri og lastvogns lakering, hvor de med hovedsæde i Dingolfing, bl.a. udfører arbejder for alle de store tyske lastvognsfabrikanter.
Brandl er også sponsor for ATS Formel 3 serien i 2010 - måske var det en idé for vor hjemlige Pierre.dk, at blive medsponsor?


(Foto: Trienitz)

Marco Sørensen var efter de 2 test i Holland og Tyskland godt tilfreds med resultaterne og samarbejdet med teamet, der har erfarne folk på de tekniske poster. Bl.a. er Ralf Druckenmüller, der er kendt fra både Formel Renault og Formel BMW, ansat som løbsingeniør.


(Foto: Trienitz)

Marco kørte i de afsluttende testsessioner på Oschersleben, hvor alle deltagerne kørte i fuldt kvalifikationstrim, den hurtigste og næsthurtigste omgangstid.


(Foto: Trienitz)

Der er stadig forhandlinger med Brandl-racing om deltagelsen i serien for sæson 2010, men mon ikke Marco med de gode resultater fra testen, vil lykkes at få aftalen endeligt på plads.

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Brandl-racing
  • Oschersleben
  •