Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Touringcar

Vi har ikke ligget stille over vinteren

Int. Touringcar 
02/04/10 

Den danske kører i Thailand, Thomas Raldorf deltager atter i en travl sæson i de thailandske touring car serier, han informerer om teamets kommende planer for sæson 2010, nu hvor sæsonens sponsoraftaler så småt er ved at være på plads
 

Thomas beretter: "Vi har haft travlt med at finde nye sponsorer for 2010, og er stadig igang med det."

"Vores hovedsponsor er igen i 2010 The Pizza Company."

"Og så er vi er meget stolte over at have underskrevet en kontrakt med Yokohama Tire Sales i Thailand for hele 2010 sæsonen i alle vores klasser."


Yokohama's President Mr. Yasushi Iida og Thomas Raldorf ved den officielle kontrakt underskrivning for 2010.

Thomas er også igang med at skrive kontrakt med Mobil 1 og Cranes & Equipment Asia.

Det bliver en travl sæson for de 4 kørere i teamet, der er som vanligt deltagelse i flere serier og Thomas selv deltager som vanligt i dem, udover at han fungerer som team manager.
Thomas og hans team skal i 2010 deltage i ikke mindre end 4 løbs serier med i alt 41 løb, der skal afvikles over 21 weekender, så det bliver en særdeles travl sæson.

Thomas skal igen i 2010 køre i Super Car serien med sin Subaru Impreza, som i vinterens løb har været under ombygning, og den har nu fået ca. 600 Hk på hjulene, og yder et moment på 650 Nm.
Der var mange problemer i 2009 med bilen, og den fik ikke kørt mere end 2 løb hele sæsonen, men i begge løb sluttede den ikke desto mindre med en plads på podiet og den blev kåret til at være Thailand’s 4. hurtigste bil med sine daværende 325 Hk, der var dog et stort spring op til den hurtigste som er en Toyota GT300, importeret fra TRD i Japan.

Thomas skal også køre med i både Thailand Touring Car Championship, og Honda Pro Cup Series i en ny Honda Civic som er ved at blive opbygget.

Selv om 2009 ikke var den bedste sæson for Thomas, lykkedes det dog hans team at vinde Thailands Team Championship, og derudover fik de i to serier om det thailandske mesterskab, reddet sig to andenpladser hjem.

Italkart (Thailand) Co., Ltd.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Thomas Raldorf
  • The Pizza Company Racing Team
  •