Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

STCC og Porsche på besøg til test

Swedish
Touring Car
Championship 

01/04/10 
Yokohama

Der blev igår onsdag afholdt testdag for de STCC og Porsche Carrera Cup Scandinavia kørere der havde mulighed for at møde op. Det skete på Jyllands-Ringen som bød på et ganske udmærket vejr, årstiden taget i betragtning, men med våd asfalt indtil middag. Desværre var det kun et fåtal af biler der mødte frem, heriblandt 4 biler fra Flash Engineering og en enkelt fra Xlander Racing.
 

En våd asfalt var hvad der mødte kørerne da de mødte op på Jyllands-Ringen onsdag morgen. Asfalten blev først ordentlig tør omkring middagstid, men det afskrækkede ikke de svenske kørere. De benyttede sig af lejligheden til at køre på banen både mens den var godt våd og også da den blev tør.

Det er en god erfaring at have i ballasten når STCC og Porsche Carrera kørerne senere på året kommer til Danmark. De fremmødte teams samlede masser af værdifulde data ind.

Blandt kørerne var den svenske prins HKH Carl Philip Bernadotte som kører i Porsche Carrera Cup Scandinavia klassen. En af hans konkurrenterne, Robin Rudholm, fra Xlander Racing satte dagens hurtigste uofficielle tid, som lød på 1:10:4. En tid som kun er små 4/10 fra den officielle tid for klassen.

Der testes igen for de svenske gæster d. 19. april og her er der igen mulighed for de resterende kørere i de to klasser af køre sig ind på banen.

Glimt fra Jyllandsringen onsdag:


De to Porscher fra Flash Engineering
(Foto: Motorsporten.dk)
Dons

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: