Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCar Challenge

Super Car Challenge sæsonen er begyndt

SuperCar Challenge 
31/03/10 

Her før påske, har Alex Frederichsen og Claus Møller for første gang været på banen med teamets PRC sportsvogn. Der var planlagt 2 dages test på Sturup Raceway.
Lørdag regnede væk, så det blev mest en funktionstest af bilen. Men begge kørere var overraskede over, hvor let den kraftige sportsvogn var at styre rundt på en våd bane, og bilen fungerede perfekt.
 


(Foto: cm-motorsport)

Tirsdag den 30. marts blev det så tid til en session på tør bane, og igen blev kørerne overraskede. Der skulle nemlig kræfter til at styre bilen. Testen var egentlig kun tiltænkt som kørertræning og foregik på 6 år gamle slicks, da de nye dæk skal spares til næste testdag på Padborg Park. Men efter lidt justeringer følte begge kørere sig godt tilpas i raceren, og tiderne blev hurtigt stabile et stykke under banerekorden for DTC-biler.


(Foto: cm-motorsport)

Der skal arbejdes lidt mere på fysikken inden sæsonen skydes i gang med det første langdistanceløb om 5½ uge, men Alex og Claus ser meget positivt på potentialet i bilen. Nu skal der justeres nogle småting før næste planlagte testdag, så bilens fulde potentiale kan findes frem.


(Foto: cm-motorsport)

I løbet af de 2 testdage har teamet optaget noget video, så hvis man vil se hvordan en Super Car Challenge racer betjenes, kan man besøge teamets hjemmeside.

cm-motorsport.dk


Læs mere om:
  • Alex Stubberup Frederichsen
  • Claus Møller
  • cm-motorsport
  • Sturup Raceway
  •