Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Formel 2 kontrakt til Jokinen

FIA Formel 2 
30/03/10 

Efter at have høstet erfaring i både Formel Ford, Formel Renault 2,0 NEC og Euro series, samt sidst i den tyske Formel 3 serie, har Johan Jokinen i dag sikret sig en Formel 2 kontrakt for den kommende sæson.
Grundlaget for kontrakten lagde Johan Jokinen allerede her i vinter, hvor han ved de tre officielle testdag konstant var med helt fremme i Formel 2 feltet.
 


Johan Jokinen imponerede alle under de to officielle test sessions på Valencia og Portimao i vinter.
(Foto: Motorsporten.dk)

"Formel 2 er det bedste, der kunne sket for mig på dette tidspunkt i min karriere. Man får så meget pengene i denne klasse at det er utroligt, når man sammenligner med andre serier, og det giver mig chancen for at bevise mig selv i ens materiel. Jeg er virkelig imponeret over tilrettelæggelsen af mesterskabet, og jeg vil gerne takke Formel 2 og det DASU for at gøre denne kontrakt muligt. Jeg føle sig hjemme med de folkene og bilen i Formel 2 - bilen føles fantastisk, og testkørslerne gik rigtig godt. At vinde titlen er mit eneste mål - selvfølgelig - men i begyndelsen vil jeg fokusere på point og podier, men i sidste ende vil jeg gerne vinde mesterskabet" - udtaler en meget tilfreds Johan Jokinen.


Johan Jokinen skal køre i Formel 2 klassen i 2010.
(Foto: Motorsporten.dk)

Formel 2 seriens bagmand og arrangør af mesterskabet, englænderen Jonathan Palmer tilføjer:
"Jeg er glad for, at Johan har tilsluttet sig Formel 2 feltet, og jeg er sikker på, at han vil udnytte muligheden nu hvor han endelig har fået en konkurrencedygtig bil. Jeg var meget imponeret over Johan's test resultater og forventer, at han at være en regelmæssig gæst på podiet. Han har en realistisk chance for at vinde mesterskabet. Skulle det lykkes for Johan vinde, har jeg fuld tillid til, at han vil udføre en fin præstation i sin Williams Formel 1 test."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Johan Jokinen
  •