Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Stefan Kaas Racing tilfredse

Langstreckenpokal 
31/03/10 

- med VLN løbet på Nürburgring
I den forgangne week-end deltog Stefan Kaas Racing i årets første løb i VLN Langstrecken Meisterschaft på Nürburgring, og fik en placering som nummer 5 i sin klasse, ud af 10 startende biler.
I hele løbet startede små 180 biler og Stefan Kaas Racing fik her en generel placering som nummer 111.
 


(Foto: Stefan Kaas Racing)

”Set i lyset af, at det er vores første løb på banen og vi måtte pitte en ekstra gang som følge af, at en af kørerne blev syg under sit stint, må vi sige at vi er godt tilfredse med resultatet. Vi var virkelig kommet i voksent selskab og Nürburgring er en bane, som der skal køres mange gange på før den sidder i ryggraden”, udtaler Niels Borum.

I løbet deltog en del fabriksteams og med racer celebrities som Walter Röhrl, Christian Abt, Frank Biela, Claudia Hürtgen, Mathias Ekström, Sabine Schmitz og Jörg Müller.

Ud over Stefan Kaas Racing kørerne Anders Majggard, Lars Vendelbo og Niels Borum deltog to andre danskere i løbet, nemlig Allan Simonsen og Kurt Thiim, hvis teams placerede sig som henholdsvis nummer 14 og 43 i løbet generelt.

Stefan Kaas Racing deltager i næste VLN løb den 24. april, hvor der igen skal prøves kræfter med ”Det grønne helvede”.

Stefan Kaas Racing
Niels Borum


Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Lars Vendelbo
  • Niels Borum
  • Nürburgring
  • 27/03/10 - Nürburgring - Langstreckenpokal
  •