Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Nu kan du købe billetter til årets danske DTC-løb

Danish
Touringcar
Challenge 

20/03/10 

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt. Vi har haft det sidste snevejr – i hvert fald på denne side af sommerferien – og påsken er lige om hjørnet. Det er årets sæson i Danish Touringcar Championship også.
 

I weekenden den 24.-25. april går det løs på FDM Jyllandsringen med et brag af et løb. Åbningsløbet er for en gangs skyld ikke bare første afdeling af Danish Touringcar Championship. Det er også første afdeling af Swedish Touring Car Championship og den nye Scandinavian Touring Car Cup. De tre mesterskaber bliver supporteret af kendte danske klasser som Yokohama Cup, Formel Ford, Renault Clio Cup og Peugeot Spider Cup, mens den skandinaviske Porsche Carrera Cup også kickstarter året på banen ved Silkeborg.


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Allerede nu kan du sikre dig din billet til årets første racerbrag. Forsalget til Åbningsløbet er nemlig åbnet her på hjemmesiden. Alt hvad du skal gøre er at klikke dig frem til de billetter, du ønsker, finde Dankortet frem og indtaste din kode, og så vil du modtage billetterne i god til inden løbet. Og det er ikke kun billetter til Åbningsløbet, du kan bestille online. Du kan også sikre dig adgangstegnene til de andre DTC-løb, som foregår på de danske baner.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 25/04/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her