Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Braga ligger asfalt til ETCC

ETC Cup 
27/03/10 

- første afdeling afvikles i denne weekend
Den aflyste mexicanske afdeling af WTCC sender et stærkt felt til åbningsløbet i ETCC. Hartmann Racing og Kristian Poulsen forsvarer de danske farver.

Som noget nyt afvikles European Touring Car Cup nu over flere afdelinger, hvor den første afvikles her i weekenden på Braga-banen i Portugal.
 

De to resterende afdelinger køres på henholdsvis Salzburgring i Østrig (25. juli) og Franciacorta i Italien (17. oktober).


Sidste års vinder af ETCC: James Thompson
(Foto: Hartmann Honda Racing)

Fra Danmark deltager Kristian Poulsen i sin BMW 320si, mens Hartmann Racing (Honda Accord Euro R) deltager med to biler. De køres af hhv. James Thompson og Tomas Engström. James Thompson er forsvarende ETCC-mester og vil helt sikkert gøre sit for at genvinde titlen. Han er tilsyneladende stadig den de andre skal måle sig efter, da han var klart hurtigst i fredagens første træning.


Sådan her håber vi ikke at se Poulsen i år [WTCC: Curitiba 2009]
(Foto: FIA WTCC)

Kristian Poulsen vil bruge weekendens ETCC-løb som forberendelse til WTCC-sæsonen, så han har ikke helt så store forventninger: ”ETCC-løbet i Braga vil være en god målestok. James Thomson vil være ham der skal slås for at vinde, men jeg håber bare på et godt resultat. Får jeg det, så vil jeg muligvis også deltage i de to sidste ETCC-afdelinger. Mit primære fokus vil dog stadig være på WTCC.” slutter Kristian Poulsen.

Begge ETCC-løb transmitteres live søndag på Eurosport 2 fra kl. 12:15 og 13:30.

Søren Riis

Læs mere om:
  • James Thompson
  • Kristian Poulsen
  • Hartmann Racing
  • Poulsen Motorsport
  • Braga
  • 28/03/10 - Braga - ETC Cup
  •