Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

GRC Racing tilbage på 'hjemmebanen'

Langstreckenpokal 
26/03/10 

Efter indsatsen i Dubai i januar har teamet flyttet fokus til Nürburgrings Nordsløjfe. Allerede fredag den 19. marts går det løs med en privat test og lørdag den 20. marts afholder organisationen bag det tyske langdistancemesterskab VLN sin officielle testdag, der samtidig markerer at racersæsonen er i gang.
 

”Til vores private test fredag har vi lavet aftale med den unge tyske kører Felix Illbruch. Sammen med Harald Nordeng skal de først og fremmest teste BMW'en igennem efter motorhavariet i Dubai,” fortæller teamchef Jan Kalmar. ”Til den officielle test lørdag vil HP Lieb og Jacob Thomsen afløse Felix og fortsætte arbejdet sammen med Harald.”

BMW'en Jan Kalmar nævner er den BMW 120d Spano Rennsport Technik, der har tjent teamet i flere år og hentet adskillige pokaler.


(Foto: GRC Racing)

Første afdeling af VLN finder sted den 27. marts, altså om blot en uge.

”I forhold til tilskuerne er det perfekt at serien starter lige op til en ferie, men for os andre er det ikke helt optimalt. Vi har derfor valgt at starte lidt roligt med kun en bil,” fortsætter Jan Kalmar. ”I øjeblikket er det planen at BMW'en skal køres af Harald og Felix i VLN-1.”

Som altid er tilskuerne velkomne helt inde i pitgaragerne, og GRC Racing har naturligvis kaffe på kanden til eventuelle besøgende.

GRC Racing


Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • GRC Racing
  • Nürburgring
  • 27/03/10 - Nürburgring - Langstreckenpokal
  •