Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Ralf Schumacher fortsætter

DTM 
24/03/10 

DTMMercedes har skrevet kontrakt for yderligere en sæson med den tidligere Formel 1-kører, Ralf Schumacher. Dermed kører han for tredje år i træk med i en af verdens hårdeste touringcar serier. Og så må det vel også forventes at vi ser nogle resultater.
 

For igennem de seneste to sæsoner har det ikke været meget Formel 1-magi som Ralf Schumacher har vist på banen. Første år var et læreår i en ældre Mercedes-racer, men i samme materiel var en række kørere hurtigere og mere stabile end Ralf. Og da han så fik sin vilje og blev opgraderet til fabrikskører i det nyeste materiel, var han stadig ikke med fremme. Nu får han så endnu en chance - og ikke andet er det også med til at give serien fokus og omtale. "Vi ser meget frem til at Ralf er en af kørerne i vores DTM line-up igen i 2010 og at han starter sin tredje sæson med os. Ralf blev hurtigt en af favoritterne for publikum og jeg er sikker på at han i 2010, efter den fornødne læretid - som alle har brug for - vil forbedre sig sportsligt," siger Norbert Haug.


(Foto: Natascha Theisen)

Dermed lover Haug så også at vi kan forvente at Ralf Schumacher henter en bedre placering end end 5. plads - det er hans hidtidige bedste placering i de to seneste sæsoner. Dermed har Mercedes så også kontrakt med begge Schumacher'ne - Michael kører stadig Formel 1 og Ralf DTM.

Benji

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  •