Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Cecotto kører Trident

Grand Prix 2 
24/03/10 

Johnny Cecotto fortsætter sit engagement i GP2 og kører i 2010 i den store klasse for Trident Racing. Hvem der kører den anden racer er stadig ikke sikkert, men bedste bud er sydafrikaneren Adrian Zaugg.
 

Tests forud for sæsonen er så småt ved at løbe igang og derfor kommer der også flere bekræftelser til GP2. "Vi er meget stolte over at have Johnny Cecotto med i teamet. Han er meget ung men har også meget talent. Vi har allerede arbejdet sammen, og for begge parter har det været godt, så jeg ser frem til 2010 sæsonen med forhåbning," siger teamchef Maurizio Salvadori.

Trident har vinteren igennem mest samlet på betalingskørere, og har ikke rigtig fået de store resultater, så teamet har brug for igen at hente nogle gode resultater for at komme frem i GP2-rækkerne. "Den kommende sæson bliver meget krævende men også meget afgørende for mig, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at få det bedst mulige resultat til hele teamet," siger Cecotto.

Han får i den kommende tid mulighed for at teste raceren yderligere når der skal testes på Paul Ricard.

Benji

Læs mere om:
  • Adrian Zaugg
  • Johnny Cecotto Jr
  • Trident Racing
  •