Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Spa-Franchorchamps banen lukket

Baner 
22/03/10 

Den berømte Spa-Franchorchamps bane i Belgien er lukket. Nej det er ikke på grund af økonomiske problemer eller andre udefra kommende faktorer. Det er en tunnel på Blanchimont delen af banen der er styrtet sammen. Ifølge de foreløbige efterretninger får det dog ikke betydning for det belgiske Formel 1 Grand Prix i den sidste weekend i august.
 

En tunnel er styrtet sammen på Spa-Franchorchamps banen i Belgien. Det skete på et tidspunkt hvor der ikke var aktivitet på banen, så heldigvis er det ikke sket personskade. Tunnelen som oprindeligt blev lavet i 1970'erne, gennemgik for et par år siden en renovation i forbindelse med en generel forbedring af banen.

Skaderne er i første omgang begrænset til selve tunnelen, den ovenliggende asfalt og et område af afkørselsarealet. Det forventes at skaderne er færdig udbedret i løbet af et par uger, så der igen kan køres fuldt ud på banen. Blanchimont delen er strækningen lige inden den gamle bus-stop chikane som nu er lavet om til en mere almindelig chikane.

Dons

Læs mere om:
  • Spa-Francorchamps
  •