Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Sebring 12-timer - warm up

ALMS 
20/03/10 

American Le Mans SeriesSå er warm-up kørt på Sebring og meget tyder på at vi bliver vidne til et Peugeot domineret løb. Det er ikke overraskende at de to Peugeoter er hurtigste, men det overrasker mig at den ene peugeot kommer under 1:46 i race trim, og på den baggrund er der noget der tyder på at Peugeot har en del overskud at spille med.
 

Det er en fantastisk morgen over Sebring vejret er flot og lad os håbe på et tørvejrsløb, det giver nu engang de bedste racerløb.

Patrón Highcroft Racing der køre i LMP2 klassen var fatisk det eneste team overall der var i nærheden af de to Peugeoter, men jeg tvivl dog alligevel på at de kan gøre noget alvorligt i forhold til Peugeot.

GT2 klassen er stadig domineret af BMW Rahal Letterman Racing Team og nu er det bilen med nummer 92 der er hurtigst. Rahal Letterman Racing’s anden bil BMW M3’eren med nummer 90 stod for denne session dramatiske islæt i sving 17 hvor Joey Hand satte bilen af og den ramlede ind i dækmuren. Der var nogle kosmetiske skader på bilen, men det er svært at sig om den også blev skade mekanisk.

Corvette Racing og jan Magnussen er stadig ikke med helt fremme, og bilen hvor Jan sidder er et lille sekund langsommere end den hurtigste bil i klassen. Det skal blive spændene og se om Corvette kan finde det sekund i bilen inden det går løs 10:30 Florida tid.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS