Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Gene slog til i første forsøg

ALMS 
20/03/10 

American Le Mans SeriesDet er første gang at Marc Gene deltager på Sebring - så det er helt nyt land for den rutinerede spanier. Men det manglende kendskab var ikke en hindring for at Gene sikrede sig pole position - ganske imponerende af en 'nybegynder' på banen.
 

Beslutningen om hvem der skulle køre i kvalifikationen var taget for længe siden, og var det allerede af Peugeot givet at det skulle være Gene og Nicolas Minassian i den anden Peugeot 908'er. "Nicolas har berettet om banen helt ned til det mindste bump, og der er virkelig et par farlige sving. Hvis Formel 1-kørerne kom her, så ville de få sig en stor overraskelse," siger han om bumlede Sebring som altid har været en udfordrende bane.


Det er første gang Marc Gene kører på Sebring - og her hentede han pole position
(Foto: Motorsporten.dk)

"Nu er det dog tid til at sætte fokus på løbet som ser ud til at blive ret svært. Aston Martin ser ud til at have fordel af god topfart og jeg tror de kan blive en reel trussel," siger Gene. Tiden må vise om det mere er en respektfuld kommentar til Aston Martin, eller om der virkelig er nogen trussel fra Aston Martin. Peugeot er mega-favoritter på Sebring så alt andet end en dobbeltsejr vil være en fiasko for Peugeot.

Benji

Læs mere om:
  • Marc Gené
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •