Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Aston Martin håber stadig at fange Peugeot

ALMS 
20/03/10 

American Le Mans SeriesI kvalifiktaionen til 12 timers løbet på Sebring var det alligevel noget overraskende at Aston Martin kom tæt på andenpladsen. Under 3/10 sekund skilte Aston Martin #007 og den dieseldrevne Peugeot. Teamet håber at de kan slå en klo i de stærke Peugeot'er - men det bliver svært.
 

Det var tyske Stefan Mücke der fik æren af at sætte tiden for Aston Martin teamet. "Jeg tror vi fik det maksimale ud af raceren i dag. Vi er ikke langt efter dieselbilerne som dog er meget stærke," siger den tyske kører. "Det er varmt derude og banen er meget glat, men jeg er glad for raceren og der skal kun få justeringer inden løbet. Nu ser jeg virkelig frem til at kæmpe mod dieselracerne," siger Mücke.


Stefan Mücke på vej til 3. pladsen
(Foto: Motorsporten.dk)

En af de store opgaver for teamet er at komme så nemt gennem løbet og her kan trafikken komme til at spille en rolle. "Trafik bliver en stor udfordring i morgen, og vi bliver nødt til at holde raceren på denne bumlede bane, men jeg håber på en podieplads," slutter han.

Benji

Læs mere om:
  • Stefan Mücke
  • Aston Martin Racing
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS