Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Drayson bedste privat team

ALMS 
20/03/10 

American Le Mans SeriesRutinerede Emanuele Pirro har fået lidt at se til efter at han er blevet udlånt til Drayson Racing teamet der kører med den lukkede Lola prototype. Det blev til en plads i anden startrække, og det er teamet godt tilfredse med. Men de mangler stadig at få helt styr på Michelin dækkene.
 

"Det mest positive er at raceren var så god som den var til morgen. Der var ingen tegn på problemer," siger Pirro. "Jeg kan dog ikke sige at jeg har brugt Michelin dækkene virkelig godt. Vi skal have noget mere erfaring med at bruge dækkene og få opbygget dæktrykket og vejgrevet på den rigtige måde," forklarer han.


Emanuele Pirro på vej i kvalifikationen
(Foto: Motorsporten.dk)

Derfor er de også tilfredse med en plads i anden startrække - hvor det bedste team af de privatindsatte racere. "Vi er her for at gennemføre et 12-timers løb og ikke for at sætte pole position," er hans afsluttende kommentar.

Benji

Læs mere om:
  • Emanuele Pirro
  • Drayson Racing
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS