Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Will Bratt kører FIA Formel 2

FIA Formel 2 
20/03/10 

Efter at have vundet Euroseries 3000 i sidste sæson med blandt andet 4 sejre og 9 gange på podiet, så rykker den britiske kører, Will Bratt, op i FIA Formel 2 i denne sæson.
Formen har Will Bratt holdt ved lige hen over vinteren ved at deltage i GP2 Asia serien, som en del af sejrspræmien i Euroseries 3000.
 

Will Bratt kom for alvor i søgelyset, da han i 2008 deltog i Formula 3 Spain, hvor han var en af de førende kørere. Samme år fik han en test i en GP2 racer. Han deltog i en gruppetest afholdt på Paul Ricard, og blev faktisk den næsthurtigste kører i testen.

Inden da var vejen gået over Formel Renault 2,0 og Formel Palmer Audi, og nu bliver han så for så vidt genforenet med Jonathan Palmer der står i spidsen for FIA Formel 2 serien.

Dons

Læs mere om:
  • Will Bratt
  •