Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Yelmer Buurman skifter klub

SuperLeague 
18/03/10 

En af de kørere der ofte blev fremhævet i sidste sæson i SuperLeague Formula serien, var Yelmer Buurman. Han vil også i år køre i serien, men skifter Anderlecht ud med AC Milan. Yelmer Buurman sluttede 2009 sæsonen af i SuperLeague Formula serien ved sammenlagt at blive nr. 4 i serien. I vinterpausen har han tildels holdt formen ved lige ved at køre i udvalgte løb i GP2 Asia serien.
 

Efter kortvarigt at have kørt for PSV Eindhoven i 2008 og en fuld sæson for RSC Anderlecht i 2009, skifter Yelmer Buurman igen klub. I denne sæson skal han køre for AC Milan i SuperLeague Formula.

AC Milan havde i sidste sæson den tidligere Formel 1 kører, Giorgio Pantano bag rattet i raceren, men har i fået forhandlet sig frem til at det skal være den unge talentfulde hollænder Yelmer Buurman.

Yelmer Buurman ser frem til endnu en sæson i serien, og regner det for en stor ære at køre for så stor en klub som AC Milan. Klubben har tidligere haft flere dygtige og talentfulde hollændere tilknyttet. Det var dog på grønsværen.

Dons

Læs mere om:
  • Yelmer Buurman
  • AC Milan
  •