Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Er Corvette igang med at udskifte kørere?

ALMS 
17/03/10 

American Le Mans SeriesRygterne om at en række nye kørere er på vej ind i Corvette teamet har fået næring efter at det er kommet frem at tre nye kørere skal teste raceren.
 

En rapporter fra Speedtv har talt med Corvette racing om deres fremtidige planer for deres Chevrolet Corvette ZR1 GT2, og her kom det frem at teamet vil teste med Paul Edwards, Butch Leitzinger og Graham Rahal på mandag, på Sebring. Efter sigende skal de nye kører testes med henblik på 2011 sæsonen, men samtidig vil talsmanden fra Corvette racing ikke afvise at de tre nye kan danne trio allerede på Le Mans i år!

Lige nu har vi Jan Magnussen, Johnny O'Connell og Antonio Garcia i corvetten med nummer 3 og Olivier Beretta, Oliver Gavin og Emmanuel Collard i Corvetten med nummer 4 på Sebring. Hvem er på vej ud af Corvette teamet?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Butch Leitzinger
  • Graham Rahal
  • Corvette Racing
  •