Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Virgin Racing har store ambitioner

Formel 1 
18/03/10 

Virgin Racing med Richard Branson i spidsen har store ambitioner for fremtiden. Målet er at gøre det lige så godt som Red Bull Racing og måske endda blive endnu bedre. Richard Branson er åbenbart villig til at bruge de nødvendige penge på dette formål. Men meget afhænger dog i et vist omfang om eventuelt kommende regelfastsatte budgetgrænser. Richard Branson har dog altid været visionær, så hvorfor ikke?
 

Richard Branson har åbenbaret gået og luret og funderet lidt over tingenes tilstand i Formel 1 verdenen. I hvert fald er ambitionsnivauet at kunne efterligne Red Bull Racing med deres succes, og måske endda blive endnu bedre.

Selvom Virgin Racing ikke havde nogen succes i Bahrain, så ser Richard Branson så absolut muligheder. Han vil gerne sammenligne sit eget team med Red Bull Racing, som overtog det daværende Jaguar team, og som efter nogen sæsoners tilløb, nu må regnes for et af topteamene i Formel 1.


Richard Branson følger sine racere
(Foto: Virgin Racing)

Richard Branson udtaler at målet over en femårig periode, er at blive ligeså gode som Red Bull Racing eller om mulig endnu bedre. Faktisk mener at det godt kan lade sig gøre. En eventuel succes vil dog være afhængig af at der skal være ens betingelser for alle deltagende teams. Der har i de sidste 2 år, mange gange været drøftet om det var muligt at lave en maks. budgetgrænse for de deltagende teams. Sker det, anser Richard Branson det ganske muligt at Virgin Racing er med helt fremme. Det kræver at man bygger på de erfaringer som teamet gør sig nu.


Langtidsplanlægning med fornuftig økonomi, skal bringe Virgin Racing i top
(Foto: Virgin Racing)

Teamets tekniske direktør, Nick Wirth, er på linie med sin teamejer. Han mener at det store mål i øjeblikket for teamet er at hente tid. Han henviser til at McLaren teamet i sidste sæson, startede med middelmådige resultater, men henover sæsonen blev hurtigere og hurtigere. Indsatsen til at gøre noget tilsvarende er til stede hos Virgin Racing ifølge både Richard Branson og Nick Wirth.

Dons

Læs mere om:
  • Virgin Racing
  •