Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Et par hurtige nyheder fra Sebring

ALMS 
17/03/10 

American Le Mans SeriesTo nyheder fra Intersport Racing og Aston Martin teamet.
Det er idag det officielle program starter på Sebring, men optakten til dette løb har været højdramatisk med Intersport Racing i fokus.
 

Under mandagstræning lettede Intersport Racing's Lola-AER med Jon Field ombord og bilen blev smadret, og heldigvis kom Jon Field fra denne ulykke med livet i behold.
Det samme kan man ikke sige om bilen. Teamet har været nødt til at træffe valget at det ikke er muligt at reparere den bil, og teamet har derfor i går meddelt at de ikke kommer til start i LMP1 klassen.
Det var en fejl på de bageste hjulophæng der forårsagede ulykken

Aston Martin LMP1 teamet kommer ikke på banen onsdag. Aston Martin Racing har valgt at stå over med deres Lola-Aston Martin idag, og derimod bruge tiden på at ændre en mængde ting på bilen.
Teamet er ikke bekymret og siger at det ikke kommer til at påvirke dem at Mucke, Primat og Fernandez performance ved at undvære onsdags testen, men set herfra er det nu alligevel en lidt underlig disposition.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Aston Martin Racing
  • Intersport Racing
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS