Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Stor sponsoraftale på plads for Classic Race Århus

Classic Race
Aarhus 

17/03/10 

Der bliver kælet for alle sanser når det historiske racerløb ”Classic Race Århus” bliver skudt i gang i Mindeparken den 26 – 27 juni. Smagsløgene er ingen undtagelse, for den velgørende fond bag løbet har nemlig indgået en aftale med Turbinehallen om at stå for forplejningen under arrangementet.
 

”Vi har gennem længere tid søgt den optimale partner på cateringområdet og er glade for og stolte over, i dag at have fået en aftale på plads med Turbinehallen. Turbinehallen er kendt for sin kvalitet og evne til at få større arrangementer til at virke med stor succes. For Classic Race Aarhus er det ekstremt vigtigt, at vores sponsorer og samarbejdspartnere får den optimale forplejning under vores arrangement. Samtidig vil vi gerne sikre, at vores mange hundrede frivillige, får en ekstra god oplevelse. Begge dele har vi sikret os med aftalen med Turbinehallen” udtaler Niels Brøchner fra Classic Race Aarhus.

Turbinehallen ejes af Søren Anker, der har 13 års erfaring som restauratør og butiksejer. Som ejer af Turbinehallen har han været med til at levere mad, fest og events til bl.a. Danmarks største virksomheder, hvilket har givet en unik erfaring og ekspertise. Turbinehallen specialiserer sig i totaloplevelser, hvilket betyder, at sanserne skal aktiveres gennem skræddersyede koncepter, hvor der ingen smalle steder må være.

“Jeg glæder mig virkelig meget til at levere mad til Classic Race. Det er et arrangement som jeg brænder for at deltage i, især når det har potentialet til at involvere store dele Århus, både befolkning og erhvervsliv. Jeg håber og tror på, at Classic Race kommer til at være en tilbagevendende begivenhed, som Århus kan være utrolig stolt af.” udtaler Søren Anker.


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 27/06/10 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •