Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Creation Autosportif trækker sig fra Sebring

ALMS 
16/03/10 

American Le Mans SeriesCreation Autosportif har her til aften dansk tid offentliggjort at de trækker deres Creation CA10 fra 12 timers løbet på Sebring. Teamet var tilmeldt løbet i LMP1 klassen, men på grund af manglende sponsor penge er teamet nødt til at trække sig inden den officielle Sebring uge gik i gang.
 

Det var planen at Creation teamet skulle debutere med deres Creation CA10-Judd LMP1og det skulle være starten på en fuld American Le Mans Series (ALMS) sæson, men den debut er foreløbig udsat til senere på sæsonen.

Creation’s Teamets ejer Michael Jankowski siger at det er meget frustrerende at de ikke kommer ud og køre med deres CA10, men at de håber på at komme på banen senere på sæsonen.

Herefter ser det ud til at det oprindelige felt som bestod af 36 biler, nu er reduceret til 34 biler, da det også er tvivlsom at Intersport Racing kommer til start efter Jon Fields alvorlige afkørsel.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Creation Autosportif
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  • Jon Field slap mirakuløst fra alvorlig ulykke
  •      ASETEK SIMSPORTS