Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Sebring 12 timer - mandag - test 1

ALMS 
16/03/10 

American Le Mans SeriesDen første test dag på Sebring endte høj dramatisk for Jon Field og Intersport Racing. Heldigvis er Jon efter omstændighederne ok, men efter sigende er bilen kun til skrot, så det er tvivlsom om Intersport Racing kommer til start på lørdag.
 

Det var ikke det eneste team som kom i vanskeligheder i går. Det gjaldt også for Robertson Racing og deres Doran Design Ford GT, der på uheldstidspunktet blev kørt af Andrea Robertson. Bilen røg af banen og ramte en væg med bagenden og blev alvorligt skadet. Teamet har pakket sammen og er kørt hjem, men de har sagt at de kommer tilbage til Sebring igen, når bilen er repareret.

Ud over det nævnte var der ikke meget at kigge efter Peugeot var slet ikke på banen og der var heller ikke skyggen af Audi, til trods for at det siges de tester i USA for tiden med deres nye R15+.

De frie test fortsætter i dag på Sebring, med to 1-times sessions.

Vejgaard

Læs mere om:
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS