Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

James Walker tager til Liverpool FC

SuperLeague 
15/03/10 

Efter et års pause er James Walker tilbage, denne gang hos Liverpool FC. Nej det er ikke fodbold vi taler om, men Formel serien SuperLeague Formula. James Walker kørte i 2008 udvalgte løb for klubben Borussia Dortmund og vandt faktisk det ene af dem. I sidste sæson kørte ikke med i serien, men deltog i stedet i Word Series of Renault. Det er dog ikke første gang at han kommer til at køre race. Han var med i 24 timers løbet på Daytona for J Lowe Racing.
 

James Walker har været omkring en hel del forskellige løbsserier i sin karriere. Nu er han tilbage i SuperLeague Formula hvor han skal køre for Liverpool FC. Men han får noget at leve op til. I 2009 kørte Liverpool FC sig til 2 sejre og 5 podieplaceringer, så der bliver noget at leve op til.

Samtidigt vender han tilbage til sit gamle team, som tidligere hed Hitech Junior Team, men som nu hedder Atech. James Walker kørte i 2 sæsoner for teamet i den britiske Formel 3 serie. Teamet deltog også i den europæiske Formel 3 serie med James Walker.

James Walker er faktisk mere end beæret over at skulle køre for Liverpool FC. Som én enhver anden englænder har ikke kunnet undgå at høre om Liverpool FC i fodboldsammenhænge. Han glæder sig til at kunne forsvare klubbens farver indenfor motorsport.

Dons

Læs mere om:
  • James Walker
  • Liverpool FC
  •