Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FIA Formel 2

Nicola De Marco tager et år mere

FIA Formel 2 
15/03/10 

Den italienske kører og talent, Nicola De Marco, har besluttet sig for at tage et år mere i i FIA Formel 2 mesterskabet. Nicola De Marco var en af de kører som gjorde sig positivt bemærket i løbet af 2009 sæsonen. Blandt andet satte han pole position i et temmelig kraftigt regnvejr på Brno banen, og kørte sig til en podieplacering dagen efter. Han var samlet den bedst placerede af de italienske deltagere i klassen.
 

Nicola De Marco var på podiet flere gange i løbet af sidste sæson. Det øverste trin mangler dog, men det kan komme i år. Nicola De Marco kørte i både italiensk og spansk Formel 3 inden han rykkede op i FIA Formel 2.


Nicola de Marco
(Foto: F2 Media)

Jonathan Palmer som er seriens direktør og ansvarlige, ser en lys fremtid for Nicola De Marco.

"Nicola, som er en yderst følsom fyr, er endnu af kørerne fra sidste sæson, som har valgt at tage et år mere i FIA Formel 2. Jeg tror at med de erfaringer som han gjorde sidste år, hvor han også var godt med fremme, i år vil være i stand til at kæmpe med om mesterskabet i den højest rangerede FIA Formel serie efter Formel 1. I sidste sæson studerede Nicola på universitet samtidigt med at han kørte race. Det var hårdt for ham, men jeg tror at han i år har den mere ro der skal til for at han kan vinde serien. Jeg tror på at han ofte vil være på podiet."

Dons

Læs mere om:
  • Nicola de Marco
  •      ASETEK SIMSPORTS