Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Endnu en sæson i England for Vibe Smed

British GT
Championship 

14/03/10 

Vibe Smed har sikret sig endnu en sæson i England. Nærmere betegnet i det britiske GT mesterskab. Det bliver den tredje sæson hvor hun skal deltage i serien. Vibe Smed skal i denne sæson køre for Century Motorsport teamet som deltager med en Ginetta G50 racer som skal deltage den britiske GT mesterskabs klasse, G4. Vibe Smed glæder sig til samarbejdet med Century Motorsport som også omfatter et samarbejde med Chad Racing.
 

I et samarbejde mellem Century Motorsport og Chad Racing, som Vibe Smed kender fra tidligere, skal hun i år køre i den britiske GT serie. Century Motorsport skal deltage i alle løb, undtagen på Spa-Franchorchams, fordi teamet på denne dato har andre forpligtigelser.

Dermed kan Vibe Smed forsatte det samarbejde hun har haft Chad Racing hvor hun har været en del af teamets juniorkører program. Med pladsen hos Century Motorsport og samarbejdet mellem Chad Racing og Century Motorsport får hun forsat mulighed for at udvikle hendes talent over en hel sæson.

Vibe Smed ser frem til igen at køre på de engelske racerbaner som hun er meget begejstret for. Hendes medkører der også er teamchef i Century Motorsports teamet, Nathan Freke, får mange rosende ord med fra Chad Racing, som anser Nathan Freke som en virkelig kapabel herre når det gælder race og talentudvikling.

Dons

Læs mere om:
  • Vibe Smed
  •