Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ALMS GT Class

Robertson Racing med forbedret bil

ALMS
GT Class 

14/03/10 

American Le Mans SeriesNoget der så godt som altid har været forbundet med 12 timers løbet på Sebring, er Ford. Alle kan huske de berømte Ford GT40 med den vel lige så berømte Gulf bemaling der gjorde det slemme konkurrenterne. Ford er skam også repræsenteret i disse år via Robertson Racing, som deltager i GT klassen. Kørersammensætningen består af teamejer David Robertson og hans kone, Andrea, og David Murry. Deres bil er hen over vinteren blev forbedret meget.
 

Ford repræsentation på Sebring og i ALMS sker i dag primært med Robertson Racings deltagelse. De har i flere sæsoner deltaget med en Ford GT udstyret med Roush motor. Bilen har løbende fået opdateringer, og her i vinterpausen, har teamet især set på aerodynamikken.


Robertson Racings Ford GT
(Foto: Motorsporten.dk)

Bilen som er bygget af Doran, har blandt andet været gennem vindtunnel test flere gange idet man har afprøvet flere forskellige hækvingedesigns. Man har også set nærmere på splitteren og bilens bund for at gøre den endnu hurtigere. Motoren er også blevet forbedret hen over vinteren, hvor man især har fokuseret på en forbedret ydelse. David Robertson tilføjer at man sikret sig aftaler, så det er muligt hen over sæsonen at arbejde med yderligere udvikling af bilen. Det har man i flere sæsoner ikke altid haft mulighed for. Så teamet venter en at det bliver en succesrig sæson - også det store GT felt taget i betragtning.

Dons

Læs mere om:
  • Andrea Robertson
  • David Murry
  • David Robertson
  • Robertson Racing
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS