Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Legenden tilbage i Formel 1

Formel 1 
12/03/10 

Senna er igen i Formel 1 efter 16 års fravær
Det er 16 år siden at Ayrton Senna kørte med i Formel 1 - nu er hans nevø Bruno Senna klar til at føre arven videre. Det er omend under nogle andre omstændigheder og det er en svær start, da han debuterer for det sen-debuterende Hispania F1 team.
 

Og tiderne var der ikke meget at skrive hjem om - 11 sekunder fra den hurtigste tid, hvilket mere eller mindre blot bliver en kørende chikane for de øvrige kørere. Alligevel var han glad for at det er lykkedes at få raceren ud at køre. "Det var en lettelse at vi kunne skrive historie. Raceren kørte som planlagt og alle er glade og stolte over det. Der er masser af arbejde foran os. Tre omgange til morgen og 17 om eftermiddagen er en god start," siger han - hvilket er noget af overdrivelse.


Der blev skrevet historie i dag - Senna er tilbage i Formel 1
(Foto: Hispania Racing F1)

Den anden racer med en anden debutant, Karun Chandhok kom ikke på banen, men teamet nåede dog at starte raceren. Her må det forventes at han er væsentlig langsommere end Senna.

Men Senna er tilbage i Formel 1 - omend det er noget fra den standard som legendariske Ayrton var vant til.

Benji

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Karun Chandhok
  • Hispania Racing
  • 14/03/10 - Sakhir - Formel 1
  •