Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Mercedes lagde godt fra land

Formel 1 
12/03/10 

Schumacher følte sig lidt rusten!
Med 38 og 39 omgange for de to kørere fra Mercedes GP, åbnede det nye team stærkt op. Især i den anden træning var de med blandt de hurtigste, hvor Nico Rosberg kørte dagens hurtigste tid. Alligevel forsøger de at dæmpe optimismen, selvom de hører til blandt favoritterne.
 

Teamet har fået en god fornemmelse for dækkene og derfor mener Norbert Haug at teamet har rigtig gode muligheder for at tage sejren i denne weekend. "Det ser ud til at vi er på vej i den rigtige retning, men det er for tidligt at sige hvordan alle klarer sig i morgendagens kvalifikation og i søndagens løb. Jeg forventer at der er meget stærke konkurrenter," siger han og forsøger alligevel at skrue ned for forventningerne.


Nico Rosberg var hurtigst rund på den "nye" Sakhir bane
(Foto: Bridgestone F1)

Meget af fokus har selvfølgelig været rettet mod Michael Schumachers comeback - og han erkender da også at han stadig ikke er helt oppe i gear. "Raceren føltes meget bedre i den anden træning, selvom jeg føler mig en smule rusten når det kommer til en enkelt omgang - der skal jeg tilbage i rutinen," forklarer den 7-dobbelte verdensmester. "På de lange stints føles raceren god og når man er faldet ind i rytmen så er den meget naturlig," forklarer han videre.

Dagens hurtigste mand var også glad for tiden - men ikke for banen. "Vi forbedrede bilen henover dagen, men den føltes ikke god til at starte med på den nye bane, med lavere downforce og hvor det var meget sandet. Så vi havde lidt problemer med balancen, men det passede bedre om eftermiddagen," siger han og erklærer sig tilfreds med indsatsen og de data som der er kommet ud.

I kvalifikationen i morgen bliver det meget spændende at se hvor Mercedes står - flere peger på at de stadig kæmper en del med at få den rette balance i raceren.

Benji

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  • 14/03/10 - Sakhir - Formel 1
  •