Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari forventer hård modstand

Formel 1 
12/03/10 

De første frie træninger gav måske ikke det endelige billede af hvem der er stærkest, da mange tider blev kørt med forskellige kombinationer af benzinmængde og dæktyper. Ikke desto mindre har Ferrari en ide om at det bestemt bliver et hårdt åbningsløb.
 

"Vi havde sat en dagsorden som gik på forberedelse til søndagens løb og vi er glade for det vi har nået indtil videre. Det er endnu mere svært at finde 'hakkeordenen' ud fra fredagens kørsel, fordi benzinmængden i bilerne under de tre timers træninger er meget forskellige," siger Stefano Domenicali. Teamet skal i morgen forberede sig på kvalifikationen, så mon ikke der i den tredje frie træning i morgen formiddag kommer en indikation af den virkelige fart i Ferrari-raceren?

Yderligere var der også for kørerne et par nye udfordringer. Blandt andet har Fernando Alonso set at banen på det nye område faktisk ikke er helt så jævn. "Den nye bane er ikke så dårlig endda: den er sjov at køre, selvom der er lidt for mange bump som jeg ikke lige havde set da jeg kørte rundt og så den på cykel," forklarer Alonso. Han peger iøvrigt også på at Force India måske har lidt mere at komme med - han holder i hvert fald øje med dem!


Fernando Alonso rundt på Sakhir
(Foto: Ferrari Media)

For Felipe Massa var det første dag "tilbage på kontoret". "Vi er i hård konkurrence med mange teams, men vi forberedte os godt til søndagens løb og til i morgen tidlig hvor vi vil arbejde på kvalifikationen," siger Massa som også gik og sloges med lidt små-feber i de høje ørken-temperaturer.


Massa venter på at blive sendt på banen
(Foto: Ferrari Media)

Benji

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Fernando Alonso
  • Scuderia Ferrari
  • Sakhir
  • 14/03/10 - Sakhir - Formel 1
  •