Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrain - Williams optakt

Formel 1 
10/03/10 

Williams har forud for 2010 gennemgået en markant forvandling - de kører med en ny motor, hvor de har fået Cosworth ind til drive deres FW32'er, og der også to nye kørere i teamet.
 

Sam Michael, teknisk direktør
"FW32'eren har tilbagelagt næsten 7.000 km. i løbet af vinterens test med den nye Cosworth-motor. Vi har gjort store fremskridt med hensyn til pålidelighed, og vi arbejder stadig på at forbedre det, så vi ved flere kilometer ikke får problemer under løbsweekenderne.
Præstationen har været solid gennem alle tests, men Bahrain vil fortælle os hvor vi står. Vi har testet de fleste af delene til Bahrain mens vi var i Barcelona, mens et par ekstra dele vil være der til løbet. Rubens og Nico vil også få deres første løbsweekend som holdkammerater. Ud fra test i vinters kan vi se at de hele tiden vil presse hinanden!"

Rubens Barrichello
"Jeg er glad for at begynde min 18. sæson. Jeg er så motiveret og jeg er i en meget bedre fysisk tilstand end jeg nogen sinde har været. Jeg er også virkelig glad for at køre Williams. Jeg er faldet godt til og jeg føler allerede at jeg har været der i fem år!
Vi kørt mange kilometer med bilen i løbet af vinterens test, arbejdet på pålidelighed i de første tests og derefter i de to sidste på nogle opgraderinger til Bahrain. Når det kommer til opsætning, pålidelighed og motorens køreregenskaber, har vi gjort et godt stykke arbejde. Raceren er blevet forbedret og teamet har gjort det godt for at forberede mig, så jeg er helt fortrolig med alt til det første løb.
Jeg tror vi er stærke, så jeg er optimistisk, men det er meget svært at konkludere hvor vi står, så jeg har tænkt mig at vente og se. Det bliver en fantastisk sæson med de nye teams, de nye kørere og de nye regler."


For 18. sæson i træk er Barrichello med - han er stadig Formel 1's mest rutinerede kører gennem tiderne
(Foto: Bridgestone F1)

Nico Hülkenberg
"At være en Formel 1-kører er en fantastisk følelse, og jeg er meget begejstret om at skulle til Bahrain. Jeg lærte en masse som teamets testkører, hvilket har forberedt mig godt til den kommende sæson. At arbejde på fabrikken har også hjulpet mig til at få en bedre teknisk forståelse af raceren. Det gør mig ikke hurtigere, men det vil hjælpe mig med opsætningen af raceren.
Vinter-tests var gode for os. Efter at have kørt et godt antal kilometer, står vi godt forud for sæsonen. Cosworth motoren ser også stærk ud: den er kraftfuld og pålidelig. Vi har potentialet, men vi må vente at se hvor konkurrenterne er. Det kommer til at blive en spændende sæson, og jeg kan ikke vente med at starte den!"


Ny mand i klassen - Nico Hülkenberg
(Foto: Bridgestone F1)

Benji

Læs mere om:
  • Nicolas Hülkenberg
  • Rubens Barrichello
  • Williams F1 Team
  • 14/03/10 - Sakhir - Formel 1
  •