Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Buurman til AC Milan

SuperLeague 
11/03/10 

Feltet til Superleague er ved at falde på plads. Der er mindre end en måned til start, og det er først nu at den første kører er blevet bekræftet. Yelmer Buurman fra Holland skal køre for AC Milan, en racer der er indsat af Atech Grand Prix.
 

Buurman er godt kendt med Superleague som han været en del af i to sæsoner. "Jeg er meget glad for at vi endelig har skrevet kontrakt med Yelmer, som jeg har kendt siden hans tid i Formel Renault," siger teamchef David Hayle. Forventningen er da også at Buurman skal vinde mesterskabet i 2010 for AC Milan.

"Jeg er glad for at være tilbage i Superleague med det mesterskabsvindende team fra sidste år, og jeg ser frem til at køre for en topklub," siger den 23-årige hollandske kører. Han får mulighed for at vise sit værd når der køres første gang på Silverstone i påsken.

Benji

Læs mere om:
  • Yelmer Buurman
  • AC Milan
  • 04/04/10 - Silverstone - SuperLeague
  •