Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Endurance Series

Glimt fra Le Mans series test på Paul Ricard

LMES 
10/03/10 

Så er den officielle vinter test i Le Mans series overstået, og jeg er stadig i tvivl om vi er blevet klogere. Måske er vi? Jeg kan være i tvivl om Peugeot 908 HDi FAP har vist potentialet fuldt ud helt ud? Nå vi er måske klogere om en uges tid når samme bil skal køre på Sebring i USA.
 

Under denne vinter test der to danskere repræsentanter, og det var Christoffer Nygaard og Allan Simonsen. Christoffer Nygaard var eneste køre for Young Driver AMR GT1 teamet, i deres Aston Martin DBR9, og det gik bedre for hver session, og det til trods for de svære vilkår, med den kolde asfalt.

Allan Simonsen fortsætter denne sæson hos GT2 teamet Hankook-Team Farnbacher, hvor han deler en Ferrari F430 GT med Dominik Farnbacher. De kæmpede alvorligt under denne test med at få varme i deres Hankook dæk.

Årets første Le Mans series løb køres om 4 uger samme bane, og som noget helt nyt er dette første løb, ét 8 timers løb.


(Foto: Hidenori Suzuki)
Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Christoffer Nygaard
  • Farnbacher Racing
  • Young Driver AMR
  •