Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bahrain - Lotus optakt

Formel 1 
09/03/10 

Lotus har pakket og er klar til Bahrain. Teamets to racere er klar til den første virkelig test når der skal køres i ørkenstaten Bahrain. Forhåbningerne er ikke at score point, men at satse på at få en holdbar racer.
 

Forventningerne er derfor ikke meget høje. "Det ville være rart at score et point, men det bliver ikke let. Vi bliver nødt til at være realistiske," siger Jarno Trulli.


Trulli håber på point - men er realistisk
(Foto: Lotus Racing)


Tony Fernandes
(Foto: Lotus Racing)

"Vores testsæson var meget produktiv - generelt havde vi god holdbarhed, og teamet er i god form til det første løb," siger Mike Gascoyne der har stået bag udviklingen af racerne.

Teamchef Tony Fernandes er glad for at kunne sende Lotus tilbage i Formel 1. "Jo, vi er er lidt langsommere end de store førende teams, men vi er der, har passion, hårdt arbejde og en klar ide - vores mål med det første Grand Prix er at gennemføre og hele tiden forbedre os, løb efter løb," siger Fernandes.

I forårets tests har Lotus været det mest holdbare team - Virgin har haft flere problemer med deres racer, og det tredje nye team Hispania F1 har slet ikke kørt en meter! Så på den konto ser Lotus ud til at "vinde" løbet blandt de nye teams.

Benji

Læs mere om:
  • Jarno Trulli
  • Lotus Racing
  • 14/03/10 - Sakhir - Formel 1
  •