Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Johan Stureson skifter til BMW i STCC

Swedish
Touring Car
Championship 

10/03/10 
Yokohama

Johan Stureson har i flere år kørt i Peugeot modeller i den svenske STCC serie, men skifter i denne sæson til BMW. Johan Stureson har stor erfaring i STCC serien, men har aldrig fået helt fat i topbudgettet, så han har kunnet være med helt fremme. Med Peugeots mere eller mindre fravalg af STCC serien i år, har Johan Stureson valgt at skifte mærke. Han vil i år køre i en BMW 320si som for øvrigt er købt i Danmark.
 

Med Peugeots fravalg af STCC serien i år, og med manglende godkendelse og også dispensation af mærkets 308 model, måtte Johan Stureson se sig om efter en anden løsning. Den er nu fundet i form af en BMW 320si indkøbt i Danmark. Den nærmeste fremtid skal bruges til at gøre sig kendt med bilen som har helt andre egenskaber end de biler Johan Stureson har kørt i, i de seneste sæsoner.

Johan Stureson og teamet, IPS Motorsport, har i de seneste mange sæsoner selv stået for opbygning og udvikling af de biler man har anvendt. Det håber man at det bliver der mindre af i denne sæson.

"BMW'en er jo for så vidt en færdig pakke man får langet over disken. Den er fuldt ud sat op til race eftersom den allerede har kørt. Vi skal dog lære bilen at kende, men det store udviklingsarbejde slipper vi for."

Johan Stureson og teamet forventer at være klar til at køre de første tests i bilen i starten af april måned. Forhåbningerne er at man i løbet af sæsonen kan være med til at køre om sejre i flere af afdelingerne i STCC.

Dons

Læs mere om:
  • Johan Stureson
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: