Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Alex Job Racing får ekstra bil med i ALMS

ALMS 
10/03/10 

American Le Mans SeriesEt af mest vindende teams i American Le Mans Series, Alex Job Racing, får en ekstra bil med i 2010 sæsonen. Det er lykkedes for teamet at finde den ekstra økonomi, så det kan lade sig gøre. Teamet stiller dermed med 3 biler i dette års sæson, og man har fundet kørerne, så bilen allerede kan være med fra og med sæsonstarten på Sebring banen om godt halvanden uge.
 

Alex Job Racing som er et af de mest vindende teams i ALMS, har fået mulighed for at stille med 3 biler i denne sæson. Teamet deltager i år i GTC klassen som er et helt nyt tiltag i denne sæson. Teamet stiller ligesom alle andre i klassen op med Porsche 911 GT3 Cup biler.

Kørerne i den nye bil bliver Luis Diaz og Ricardo Gonzalez, og som 3. kører i hvert fald til 12 timers løbet på Sebring, er udpeget Patrick Kelly. Alle kørere med en stor erfaring. Ricardo Gonzalez har dog mest kørt i forskellige formel klasser.

Dermed ser kørersammensætningen i Alex Job Racings biler således ud:

#23 - Bill Sweedler, Romeo Kapudija og Jan-Dirk Lueders *
#80 - Luis Diaz, Ricardo Gonzalez og Patrick Kelly *
#81 - Juan Gonzalez, Butch Leitzinger og Leh Keen *

De * markerede kørere er kun med i 12 timers løbet på Sebring.

Alex Job Racing er et af de mest vindende teams i ALMS. 37 sejre er det blevet til, og undervejs har man sat pole 45 gange og har været på podiet hele 75 gange i alt. Teamet har vundet GT klassen i ALMS i 2002, 2003 og i 2004. Det er også blevet til 2 sejre på Le Mans i GT klassen, ligesom man har vundet 6 gange i 12 timers løbet på Sebring i GT klassen.

Dons

Læs mere om:
  • Sebring
  • 20/03/10 - Sebring - ALMS
  •      ASETEK SIMSPORTS