Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

FIA bekræfter aflysningen af løbet i Mexico

WTCC 
08/03/10 

Som vi har skrevet her på Motorsporten.dk tidligere på måneden, hang World Touring Car Championship afdelingerne i Mexico i en meget tynd tråd, da landet ikke kunne garantere for deltagernes sikkerhed på grund af interne uroligheder i det Syd Amerikanske land, samt fordi der i øjeblikket er store oversvømmelser i området.
I formiddag kom så bekræftelsen fra FIA - løbet er nu officielt aflyst.
 

Løbet i Mexico, der skulle have været 3. og 4. afdeling i WTCC mesterskabet, og skulle have været kørt i weekenden den 9. - 11. april, er nu helt strøget af kalenderen, Men FIA har endnu ikke besluttet om der eventuelt kommer et erstatningsløb.

Kommer der et erstatningsløb, så vil dette sikkert blive hilst meget velkomment af mange danske motorsports tilhængere, da der tales om at det måske skal afholdes på Zandvoort banen i Holland - altså ganske tæt på Danmark.

Men det er som nævnt endnu ikke besluttet, og det kan også være at FIA vælger blot at afkorte mesterskabet en en afdeling - så der kun bliver 11 løbsweekender i 2010.

Afgørelsen om hvorvidt man 'blot' stryger en afdeling fra kalenderen, eller om der bliver et erstatningsløb, afgøres på et møde i Marrakech inden for en månedstid.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Puebla
  • Zandvoort
  • 11/04/10 - Puebla - WTCC
  •