Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kristensen fortsætter som F1-kommentator

Formel 1 
11/03/10 

Den 14. marts skydes den nye Formel 1-sæson for alvor igang, og igen i år bliver det med Tom Kristensen som kommentator for TV3 Puls, der har sikret sig rettighederne til alle 19 løb i 2010.
Akkurat som i det forgangne år vil Tom fungere som ekspert og dermed assistere tv-værten Peter Palshøj i F1-studiet, samt kommentator Jens Hansen under flere af løbene.
 

Kristensen ligger ud med at rejse med Jens Hansen til Bahrain den 14. marts, hvor Bahrains Grand Prix værter åbningsløbet i den spændende 2010-sæson.

- Alt tegner til en yderst spændene Formel 1-sæson, og jeg glæder mig, ligesom alle andre, til at se hvordan tingene udvikler sig. Især Schumachers comeback er for de fleste den store ubekendte, men Button, Hamilton, Vettel, Massa og Alonso virker bestemt heller ikke svagere, end de sluttede i 2009. Dernæst ved ingen ved rigtigt hvad vi kan forvente af de nye teams, såsom Lotus og Hispania. Jeg har fortsat mange venner og kollegaer i feltet, så jeg ved, at der igen i år bliver masser at snakke om og med. Derfor kan jeg allerede nu garantere, at der bliver godt med knald på alle transmissionerne, fortæller Tom begejstret.

Den nye sæson tegner da også mere spændene end nogensinde. Den syvdobbelte verdensmester og tidligere Ferrari-kører Michael Schumacher er tilbage for Mercedes, Fernando Alonso er hoppet over til Ferrari alt imens den regerende verdensmester Jenson Button tørner ud for britiske McLaren, sammen med landsmanden Lewis Hamilton.

TV3 Puls begynder sendingen fra den nye F1-sæson fredag den 12. marts, hvor træningen til Bahrains Grand Prix bliver afviklet. Ved sit nylige genoptræningsophold i Dubai, Fik Kristensen desuden tid til at botanisere den 5,5 kilometer lange F1-bane Yas Marina Circuit i Abu Dhabi, der igen i år skal danne rammen om det sidste løb i sæsonen, og som skal køres den 14. november 2010.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Sakhir
  • 14/03/10 - Sakhir - Formel 1
  •