Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Nicolaj Møller Madsen scorer podieplads - igen!

Go Kart 
08/03/10 

Selvom det kun er knap to uger siden danske Nicolaj Møller Madsen sidst stod på podieskamlen i Italien, så gjorde han det idag igen. Denne gang på den italienske bane La Conca. Sidst gjaldt det Winter Cuppen hvor danskeren var helt igennem suveræn, og denne gang var det den første afdeling af den internationale superliga serie WSK Euroseries, som talte.
 

Danskeren fulgte godt med hele weekenden, og lagde endnu engang sit præg på toppen af serien. Dog var Nicolaj nede og ligge på en ottendeplads på et tidspunkt i løbet, men viste hurtigt at det er på podiet han hører til. Han endte på en suveræn tredjeplads i finalen, lige bag Ignazio D' Agosto og Silva Guilherme. Det var også Nicolaj Møller Madsen der satte hurtigste tid i finalen!

Det betyder også at danskeren ligger på en tredjeplads i den uofficielle VM-serie.

- Jeg havde lidt svært ved at få greb i gokarten, og vi har virkelig arbejdet hårdt på det. Det er rigtig fint med en tredjeplads, og ser frem til næste afdeling i Garda, fortæller Nicolaj Møller Madsen.


(Foto: Nicolaj Møller Madsen Presse)

Dette betyder også at fynboens succesfulde podie-historie fortsætter. Det er i denne weekend syvende gang han betræder et podie i træk!

Nicolaj kørte også sidste år i den hårde WSK serie, og i hele 2009 var danskeren godt med i toppen. Han sluttede af som bedste rookie og han var også den der endte på podiet flest gange, sammen med Ben Cooper.

Næste afdeling i WSK euroseries er den 27. - 28. marts i South Garda, Lonato.

Nicolaj Møller Madsen Presse
Janni Storm


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • La Conca
  •