Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am

Problemfyldt weekend for Jan Magnussen

Grand Am 
08/03/10 

Det blev en problemfyldt weekend for Jan Magnussen, da han stillede til start for Stevenson Motorsport i anden afdeling af det amerikanske Grand-Am mesterskab. Afdelingen, der blev afviklet på Homestead i Miami, Florida, natten til søndag dansk tid, blev desværre en lang række af problemer for Jan Magnussen og hans nye holdkammerat Gunter Schaldach. Deres Chevrolet Camaro GT.R er ny i mesterskabet og desværre var Magnussens bil ramt af en masse børnesygdomme, der kostede alt for lang tid i pit.
 


(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg kan desværre ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en weekend med så mange problemer” forklarede en frustreret Jan Magnussen efter løbet. ”Vi var konstant ramt af små problemer, der betød, at vi aldrig nåede til at arbejde med, at gøre bilen hurtigere. Camaro’en er en ny bil, så man må desværre forvente lidt børnesygdomme, men vi havde tilsyneladende alle problemerne på vores bil. Da jeg kom i bilen under løbet, gik der ikke mange omgange før, at rattet begyndte at sidde skævt. Det blev så voldsomt, at jeg måtte køre i pit, da jeg ikke var i tvivl om, at noget var galt. Det var desværre ikke det eneste problem under løbet, da vi også måtte skifte bremser. Men det er jo en del af min rolle i teamet, at forsøge at gøre bilen bedre og hurtigere og så må man forvente, at der er ting der skal arbejdes med undervejs og jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal blive bedre. Vi kunne jo se, at teamets anden bil kørte godt, da den endte som nummer to i klassen”.

Næste opgave for Jan Magnussen bliver ved 12 timers løbet på Sebring lørdag den 20. marts, hvor han er tilbage i sin Corvette C6.R i den Amerikanske Le Mans Serie.


Læs mere om:
  • Gunther Schaldach
  • Jan Magnussen
  • Stevenson Motorsports
  • Homestead
  • 07/03/10 - Homestead - Grand Am
  •  



    ASETEK SIMSPORTS