Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ingen afklaring på McLarens vinge

Formel 1 
06/03/10 

Flere teams har stillet spørgsmål ved lovligheden i McLarens bagvinge. Blandt andet mener Red Bull og Ferrari at den kan blive lidt for fleksibel når der køres ved høj hastighed. Det har tidligere været noget der gav stor debat i Formel 1-kredse, og nu er det så igen blevet aktuelt.
 

Charlie Whiting skal som FIAs tekniske delegerede undersøge raceren for at gøre det klart om den er lovlig eller ej. Det var meningen at det skulle være sket i går, men Whiting er blevet forsinket i at komme tilbage til England efter at have været i Brasilien.

Flere kilder, også hos FIA mener at der ikke bliver nogen problemer med lovligheden, så spørgsmålet er blot om det er en formalitet at Whiting giver raceren det blå stempel forud for sæsonstarten i Bahrain.

Benji

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  •