Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Så er der igen Formel 1 på TV

Formel 1 
07/03/10 

Den 14. marts 2010 starter den nye Formel 1 sæson og der er vist ingen tvivl om at det bliver en spændende sæson.
Ferrari og McLaren må forventes at være konkurrence dygtige i år.
Den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher er tilbage, Red Bull teamet har sagt de er klar og så er der jo faktisk ikke nogen der ved om en af de nye hold kan blive en joker, lige som vi så med Braun teamet sidste år.
 

Der er en Formel 1 sæson som bliver virkelig spændende at følge med i. For dem der fuldte Formel 1 sidste år på Viasat kanalen TV3 PULS, kom det som en glædelig overraskelse at TV stationen faktisk havde lagt sig i selen for at give seerene en optakt med masser af oplysninger op det kommende løb, hvor danske Formel 1 eksperter og racerkører kunne kommenterede og forklarede nogle af de ting som den altid oplagte F1-studievært Peter Palshøj og seere gerne ville vide mere om.

TV3 PULS lovede fredag, på et pressemøde, at man igen i år vil give deres tv seere den hidtid stærkeste tv dækning. Der vil faktisk blive sendt alt fra træning fredag til løbet er kørt søndag, hvilket kan tydes som, at er der Formel 1 biler på banen, kan du se det på kanalen.


Her er hele F1 kommentator holdet 2010.
(Foto: Motorsporten.dk)

På pressemødet præsenterede TV3 PULS også det panel af eksperter og kommentartorer som F1 studievært Peter Palshøj og kommentator Jens Hansen skal arbejde sammen med i denne sæson. Nogle er kendte ansigter fra sidste og så kommer der en enkelt ny mand på holdet. Det samlede hold kommer i år til at hedde: Tom Kristensen, John Nielsen, Nicolas Kiesa, Thorkild Thyrring samt Peter Palshøj og Jens Hansen.


John Nielsen bliver ny mand på kommentator holdet.
(Foto: Motorsporten.dk)

På pressemødet var der ingen tvivl om at det nok bliverden mest spændende Formel 1 sæson i lang tid og alle var enige om at Michael Schumacher er kommet tilbage for at vinde og at han igen arbejder sammen med Ross Braun er en farlig cocktail for resten af feltet. Der var dog også enighed om at flere andre teams og kører er tændte og klar, så intet er sikkert, og det gør spændingen total.

Selch

Læs mere om:
  • John Elgaard Nielsen
  • Nicolas Kiesa
  • Thorkild Thyrring
  • Tom Kristensen
  •